Edicije

Tokom razvoja našeg preduzeća uobličilo se nekih desetak edicija. Neke od njih, najzanimljivije za čitalačku publiku možete pogledati na dole postavljenim linkovima. Sva izdanja naše izdavačke kuće možete pregledati i kupiti u rubrici Katalog izdanja po oblastima.

Children categories

Biblioteka Praksis

Biblioteka Praksis

Biblioteka praktičnih knjiga je najpopularnija biblioteka naše izdavačke kuće. Neka od izdanja u toj biblioteci (Numerologija, Trening uma, Brzo čitanje) prodata su u tiražu od preko 10.000 knjiga. Biblioteka obrađuje podjednako razvoj uma, psihe kao i umetničkih sklonosti.

View items...
Biblioteka Istočni zmaj

Biblioteka Istočni zmaj

Istočni zmaj je edicija koja obuhvata teoriju i praksu istočnjačkih borilačkih veština. Deli se u nekoliko podkategorija i izdaje u nekoliko različitih formata. Umeće ratovanja, Bušido, Tao i džit kun do samo su neki od naslova koji su naišli na lep prijem kod čitalačke publike.

View items...
Biblioteka Nukleus

Biblioteka Nukleus

U biblioteci Nuklues izdajemo velike bestelere, vrh svetske visokobudžetne produkcije iz oblasti ne-fikcije. To su putopisi, motivacione i inspirativne knjige širom sveta poznatih autora, Džefrija Gitomera, Lorne Birn, Nila Štrausa, Misterija, Stiva Nakamota i drugih.

View items...